onsdag 27 februari 2013

Dagens utflykt!

Dagen började fantastiskt med sovmorgon till 07:30 (Julia...) och 08:00 (Josefin!) Rekord tror jag! Synd bara att mamman inte kunde sova....!

Men efter frukost packade vi in oss i bilen och gav oss iväg norrut! Barnen var duktiga i bilen och lite spända inför vad vi skulle göra? Julia var överlycklig för att vi hade packat in hennes "semestervagn" vilket innebar att hon för en gångs skull skulle få åka vagn! :)


Kim envisades med att använda gps:en.... Jag fattar inte det! Jag om nån, kan verkligen hitta i Göteborg! Vi har aldrig (!) åkt vilse när jag visat vägen i Göteborg.... Eller? :)

När han parkerat gick vi direkt till löplabbet! Stackars Kim kan ju inte springa då han har benhinneinflammation och nu ville han kolla sitt löpsteg, om det förändrats så att han skulle behöva nya skor/inlägg. Och jodå. Han behöver verkligen inlägg! Så han får åka upp två gånger till nu de närmaste veckorna och få det fixat! Jobbigt att han inte kan springa under tiden...

Därefter strosade vi iväg bort till stadsmuseet. De har som sagt en avdelning för barn! Fräscht. Snyggt. Och perfekt för små barn... Typ 1-4 år. Vi började med att fika på pannkakor och kanelbullar! Man fick ha med eget fika och där fanns soffor och bord som man kunde sitta vid!


Sen blev det en himla massa utforskande och lek! Rutschkana, klättervägg (mini), en spårvagn att leka i, ett café som man fick leka i.... Det var nog barnens bästa!


Och så fanns det massa byggmaterial! Det var inte jättestort, men fullt tillräckligt för små utforskare! 40 kr kostar det per vuxen, barnen gratis! Men de 40 kr behöver man bara betala en gång, för det blir en årsbiljett automatiskt! Toppen ju!


Vi gick även o kikade lite på vikingatidsutställningen, rätt häftigt!

Efter några timmar var vi rätt nöjda och begav oss till Nordstan, åt lite mat och handlade lite för våra presentkort som vi fått i jul! Jag köpte en vit stickad tröja på Hm och Kim fick fatt på kalsonger och tröjor på Dressman!

Vi var galet trötta när vi åkte hemåt! Allesammans! Och borta bra men hemma bäst! Lugnt och skönt här hemma, inte så mycket människor överallt! ;)

Dags att sova! Imån är det jobb hela dagen! 08:30-21! Helt galet! ;)
/Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar