torsdag 17 november 2011

Nattinatt!

Gissar att vi lägger oss tidigt ikväll! Det var mycket spring till tjejerna inatt! Josefin hostade o snorade och Julia var orolig! Dessutom tyckte de små att det var en bra ide att gå upp lite innan 06....

Josefin känns lite bättre! Eller andningen gör det iaf! Och det är skönt! Dock har hon fortfarande feber och är väldigt hängig! Så är hon inte feberfri imånbitti så åker vi bort till vårdcentralen o kollar så att det inte blivit någon följdsjukdom...
Julia får följa med imån, känns lite sådär! Men jag försöker tänka att det kanske hjälper hennes rädsla lite, att följa med som sällskap! Titta när doktorn undersöker någon annan!

Skulle egentligen till frissan imån också med Julia, men får nog hoppa det! Känns sådär lagom kul att ge sig ut med Josefin som snart varit sjuk en vecka! Det är fullt tillräckligt för henne att åka till vårdcentralen!

Handla skulle med behövas, men ja, saker o ting blir inte alltid som man tänker sig! Mammagrupp hos Emma är det imån med som vi hoppar! Synd, men så är det! Huvudsaken är ju att Josefin blir frisk!

Vi skulle egentligen åkt till mormor o morfar imånkväll, morfar fyllde ju 60 i tisdags o på lördag bjuder han på middag! Men nu får vi se hur det blir! Allt hänger liksom lite löst..

//Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar