fredag 18 november 2011

Läkarbesök!

Josefin började ju dagen med att må väldigt (!) dåligt... Stackars liten, så efter frukost o lite medicin så åkte vi till vårdcentralen! Vi hade turen att komma som nummer 3 så vi behövde inte vänta så länge! (de har drop-in system på vardagsförmiddagarna...) Dessutom hade vi tur att träffa samma läkare som i tisdags, så slapp jag berätta hela historien från början igen! Han hade ju koll! :)
Han såg direkt att hon hade indragningar o att hon lät väldigt illa, så efter ett blodprov och några andra kontroller så fick hon inhalera! Skönt för henne! Tyvärr hjälpte det inte så bra som han ville, så han kollade med barnmottagningen vad de tyckte! Och dit var vi välkomna 40 min senare! Då skulle jag "bara" byta blöjor på båda, ge mellis och klä på ytterkläder samt köra 2 mil... Vet inte hur jag hann, men I did ;)


Julia tjöt (på riktigt så ylade hon!) när hon upptäckte väntrummet på barnmottagningen! Hon ville bo där! :)
Josefin fick ta tempen och vägas! Hon hade gått ner i vikt sen i tisdags! 150 g! :(
Sen träffade vi doktorn, o så mer undersökningar! Josefin börjar bli lite trött på alla stick o kontroller...
Han velade fram o tillbaka, men bestämde till sist att vi skulle få hem en annan inhalator med annan medicin! Och så upptäckte han att hon utvecklat öroninflammation sen i tisdags, då de senast kollade hennes öron! Stackars liten!


När vi nån timme senare kom därifrån så var vi vrålhungriga o tog lite fika i cafeet på sjukhuset!

Duktiga Julia har varit fantastisk idag, hon har mest tyckt det var kul att leka med leksakerna! Hon berättade när vi kom hem att det var lite jobbigt inne hos doktorn när Josefin skrek...
Det tyckte jag med :(
//Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar