söndag 27 januari 2013

Så var det kväll igen!

Och än en kväll är jag helt slut! Det tar på krafterna att fira 4 år! Idag började vi dagen tidigt med kalas! Gästerna kom redan vid 8:45! De sjöng så fint för Julia som till en början blev rätt ordentligt blyg! Men när paketerna kom fram så blev hon sig själv igen och började öppna paket! :)


Hon fick massa fint! Grejer till dockhuset, en Emil-film, pysselgrejer, en väska att pyssla ihop, prinsessgrejer! Superfina saker! Mormor och morfar hade tänkt på Josefin också så hon fick en leksakstelefon och en bok! Tack snälla ni för alla paket! :)


Moster Sara och Mattias var här, de avgudar verkligen sin moster! Och Sara leker verkligen med barnen! Kul! Så fort jag kom upp till mormor, Sara och barnen så skrek Julia: nej mamma!! Gå ner!! Du stör!! ;)


Fina mormor var förstås på plats för att fira sitt stora barnbarn! :)


Och morfar var pigg och glad som vanligt! :)


Fika, mer sång, lek och middag bjöds det på! Det blev en mycket lyckad och mysig tillställning!

När Kim skulle åka till jobbet så åkte de andra också! För det var det dags att svida om till nästa kalas! Eller svida om.... Vi var ju redan kalasfina! Men iväg for vi! På Esters 4årskalas!
Där blev det mer fika, fiskdamm, lek, sång och korv och bröd! En mysig eftermiddag! Barnen lekte och lekte!

Hemma var vi lite efter 18 och då var det min tur att ställa mig i köket igen! Bakade två kladdkakor och fixade en sconesdeg till morgondagens födelsedagsfrukost! Kladdkakorna ska vi ta med oss när vi far på äventyr imån! :)

Nu har barnen somnat, jag har duschat, slagit in paket och förberett så mycket som möjligt för morgondagen! Dags att sova! :)

Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar