lördag 17 mars 2012

Kvällen innan...

Imån smäller det! Då blir Josefin 1 år. Älskade lilla ängel! Tänk att du funnits hos oss i ett år! Så självklar är du i vår familj! Du gjorde familjen hel! <3

Skulle kunna skriva en hel uppsats om alla framsteg och färdigheter! :) Här kommer en del av den uppsatsen ;)
Josefin gillar sin syster mest av allt i hela världen! Hon vill göra som syrran, ha samma saker, leka samma saker! Josefin leker helst med sina dockor och docksängen, leksaksköket och lego är också favoriter! Och att läsa bok! Såklart :)
Att lyssna på musik är toppen, hon diggar och dansar så fort en melodislinga hörs! Babblarna och Musses klubbhus är favvisar att titta på! Och djur, hon älskar djur!
9 tänder har hon i sin mun för tillfället! Och älskar mat, kräsen är hon inte! Det godaste är nog pannkaka, spagetti och köttfärssås, och macka! När det är riktigt gott så drar hon gärna upp tröjan och klappar sig på magen! :)
Att vara ute är kul, och helst då att gunga eller leka i sandlådan! Hon har precis släppt handen och går nu helt själv! Fortfarande föredrar hon att hålla någon i handen, men är hon bara tillräckligt motiverad så släpper hon och går iväg!
Kittlig är hon, och tycker om att kramas och pussas! Slängpussar skickar hon till alla!


Imorgon blir hon alltså 1 år och det känns helt fantastiskt! Är så lycklig som har Josefin och Julia till döttrar! <3
//Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar